Mooi buitenleven

Veranda’s als loungeplek

Houdt u van buiten leven, maar wordt dit door de regen af en toe beperkt? Geniet u ervan om heerlijk een boek te lezen in de schaduw en een koel briesje? Vindt u het ook zo lekker om op zaterdagmiddag even weg te dutten op de bank met de vogelgeluiden om u heen? Het kan allemaal op een sfeervolle veranda! Coenen bouw is gespecialiseerd in het bouwen van houten veranda’s en terrasoverkappingen, die passen bij het karakter van u en van uw huis.

Om het beste resultaat te krijgen bespreken wij altijd uitgebreid uw wensen en zetten die om in materialen en toepassingen waarmee wij aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Want wij vinden dat details het verschil maken!

Tussentijdse aanpassingen

De jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat er tijdens de bouw, vaak nog nieuwe ideeën bij u of bij ons ontstaan over de details die de veranda haar definitieve karakter geven. Voorbeelden hiervan zijn de keuze van materialen, een haard voor het vroege voorjaar of het late najaar, zinken elementen, inrichting of misschien zelfs wel een hele buitenkeuken. Deze ideeën kunnen desgewenst direct worden verwerkt, zodat het resultaat blijft aansluiten bij uw en onze creativiteit.

Materialen

Wij werken het liefst met hout en dan met name met eikenhout. Dit doen wij omdat wij door de jaren heen hier het beste mee hebben leren werken en omdat dit een zeer duurzaam product is wanneer dit op de juiste manier wordt bewerkt. 

Heeft u interesse om een veranda te laten ontwerpen en plaatsen door Coenen bouw? Informeer dan naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. 

Vrijblijvend advies & contact

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Het is voor ons steeds weer het doel om samen met u tot het meest aansprekende ontwerp en resultaat te komen

U kunt ons hiervoor benaderen via het contact formulier.

Waarom Coenen bouw?
  • Jarenlange ervaring
  • Creatief advies
  • Kwaliteit
  • Klantgericht
  • Goede service
Contactgegevens
Brochure downloaden

Vraag HIER onze brochure aan