Mooi buitenleven

Een bouwwerk plaatsen met steen en metaal

U bent op zoek naar exclusief design en maatwerkoplossingenen met combinatie van hout? Coenen bouw realiseert in haar complete werkplaats vrijwel alles van hout wat men zich maar kan bedenken. Wij vinden het leuk om uitgedaagd te worden en iedere keer weer iets nieuws te maken.

Steen en metaal op maat laten bouwen

In de custom made projecten ontkomen we er vaak niet aan ons houtwerk te combineren met natuurlijke materialen zoals metaal, steen en/of beglazing. In dergelijke bouwprojecten heeft het onze voorkeur om alles turn-key op te leveren. Hiermee garanderen wij dat onze opdrachtgever één aanspreekpunt heeft en zijn wij optimaal in staat om de kwaliteit in eigen hand te houden.

100% made in Holland

Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren & bedrijven maar ook aannemers, en architecten maken sporadisch gebruik van onze diensten. Al ons maatwerk wordt voor u in Nederland traditioneel vervaardigd!

Leg gerust eens contact om vrijblijvend uw project te bespreken. Uiteraard geven wij een vooraf een inschatting en onderbouwing van de te verwachten kostprijs.

Vrijblijvend advies & contact

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Het is voor ons steeds weer het doel om samen met u tot het meest aansprekende ontwerp en resultaat te komen

U kunt ons hiervoor benaderen via het contact formulier.

Waarom Coenen bouw?
  • Jarenlange ervaring
  • Creatief advies
  • Kwaliteit
  • Klantgericht
  • Goede service
Contactgegevens
Brochure downloaden

Vraag HIER onze brochure aan