Mooi buitenleven

Een serre op maat laten bouwen

De serremarkt is de laatste jaren een groeimarkt gebleken. De redenen hiervoor zijn herkenbaar: veel mensen hebben behoefte aan extra ruimte en meer licht in huis. Een serre van Coenen bouw is een volwaardig geïsoleerde aanbouw die deze eigenschappen maximaal in zich heeft.

Extra ruimte door de bouw van een serre

Veel mensen zoeken meer woonruimte. Vaak zien ze echter op tegen de rompslomp en hoge kosten van een verhuizing. Daarnaast zijn de ‘kosten koper’ vaak al net zo hoog als een ruimte winnende verbouwing. De keuze is dan ook vaak al snel gemaakt, en mensen blijven in hun vertrouwde omgeving wonen en passen de bestaande woning aan hun wensen aan.

Serres van Coenen bouw worden gemaakt van houten profielen. Hiervoor hebben wij gekozen omdat hout een fijn materiaal is om mee te werken en ook nog eens duurzaam is mits het hout op de juiste manier is bewerkt. Een ander voordeel van hout is dat het in veel kleuren kan worden bewerkt en er erg natuurlijk uit ziet.

Oriënterend gesprek

Door middel van een orienterend gesprek wil Coenen bouw er zo goed mogelijk achter komen wat uw wensen en alle mogelijkheden zijn. Daarna gaan wij een uniek ontwerp voor u maken en wie weet staat deze even later in uw tuin. Door middel van een jaren lange ervaring kunnen wij u adviezen geven over alles wat bij het bouwen van een serre komt kijken.

Heeft u interesse in een bouw van een serre? Neem dan contact met ons op via 084 873 1129 of via info@coenenbouw.nl

Vrijblijvend advies & contact

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Het is voor ons steeds weer het doel om samen met u tot het meest aansprekende ontwerp en resultaat te komen

U kunt ons hiervoor benaderen via het contact formulier.

Waarom Coenen bouw?
  • Jarenlange ervaring
  • Creatief advies
  • Kwaliteit
  • Klantgericht
  • Goede service
Contactgegevens
Brochure downloaden

Vraag HIER onze brochure aan