Mooi buitenleven

Een prachtig poolhouse laten maken

Een poolhouse is een gebouw dat bij uw zwembad staat en waar u verschillende functies aan kunt verbinden. U kunt uw poolhouse bijvoorbeeld gebruiken als een soort bar. Dit zorgt ervoor dat er geen zwemmers meer naar binnen hoeven om drinken te halen nadat zij hebben gezwommen. Dit voorkomt dat heel uw huis nat wordt. Daarnaast kunt u een poolhouse gebruiken als een ontspanningsmogelijkheid. U kunt hier bijvoorbeeld een zitgedeelte maken zodat iedereen die gezwommen heeft even goed op kan drogen voordat deze weer het huis binnen gaan.

Een andere funtie van een poolhouse is dat u hem kan gebruiken als opslagmogelijkheid. Er zijn namelijk veel spullen die bij een zwembad komen kijken zoals schoonmaakspullen. Deze dingen wilt u het liefst zo dicht mogelijk bij het zwembad opbergen en dit kan door middel van een poolhouse.  Ook kunt u een kleedkamer in uw poolhouse verwerken. Dit voorkomt veel schoonmaak in het huis zelf. Kortom er zijn talloze functionaliteiten die een poolhouse heeft. Daarom is een poolhouse de perfecte aanvulling op uw zwembad.

Uniek houtbouw ontwerp

Coenen bouw levert voor u de meest unieke ontwerpen voor poolhouses. Wij kunnen een ontwerp voor u maken die precies is afgestemd op wat u allemaal nodig heeft. Na het maken van het ontwerp zorgen wij ook nog voor de hele bouw van het poolhouse. Coenen bouw bouwt voornamelijk met hout. Maar natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om dit hout te combineren met andere materialen naar uw wens. 

Heeft u interesse in een houten poolhouse bij uw zwembad? Neem dan contact met ons op. 

Vrijblijvend advies & contact

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Het is voor ons steeds weer het doel om samen met u tot het meest aansprekende ontwerp en resultaat te komen

U kunt ons hiervoor benaderen via het contact formulier.

Waarom Coenen bouw?
  • Jarenlange ervaring
  • Creatief advies
  • Kwaliteit
  • Klantgericht
  • Goede service
Contactgegevens
Brochure downloaden

Vraag HIER onze brochure aan