Mooi buitenleven

Een landelijke pergola laten bouwen in uw tuin?

Een pergola geeft een geheel nieuwe uitstraling aan uw tuin. Hierbij kunt u kiezen voor een landelijke en romantische uitstraling of voor een strakke en moderne uitstraling. Een pergola bestaat uit meerdere palen en balken die deze palen aan de bovenkant verbinden. Er is een mogelijkheid om een schaduwdoek te verwerken aan de pergola zodat u in de schaduw kan zitten wanneer er een felle zon schijnt, dit is in principe een vervanging van de parasol.

Een groot voordeel van een pergola is dat het heel luchtig eruit ziet in uw tuin. Dit komt voornamelijk doordat er geen enkele muur of dak wordt gebruikt. Het licht wordt door deze constructie minimaal gehinderd en de ruimtelijkheid blijft behouden.

Coenen bouw richt zich voornamelijk op hout en dan specifiek eikenhout. Maar dit materiaal kan natuurlijk ook worden gecombineerd met glas, steen en metaal.

Een op maat gemaakt pergola maken?

Coenen bouw kan samen met u een ontwerp maken die geheel voldoet aan uw wensen. Hierdoor krijgt u een uniek ontwerp die perfect mengt in uw tuin en omgeving. Een optie voor een pergola is natuurlijk ook dat deze met één kant wordt bevestigd aan het huis. Dit geeft namelijk als voordeel dat u een soort terras direct aan huis hebt. Heeft u interesse om een pergola te laten bouwen in uw tuin? Neem dan contact op met Coenen bouw zodat wij een vrijblijvende offerte op kunnen stellen. Daarnaast kunt u gelijk de wensen doorgeven en kunnen wij eventueel samen al kijken naar de mogelijkheden. 

Vrijblijvend advies & contact

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Het is voor ons steeds weer het doel om samen met u tot het meest aansprekende ontwerp en resultaat te komen

U kunt ons hiervoor benaderen via het contact formulier.

Waarom Coenen bouw?
  • Jarenlange ervaring
  • Creatief advies
  • Kwaliteit
  • Klantgericht
  • Goede service
Contactgegevens
Brochure downloaden

Vraag HIER onze brochure aan