Mooi buitenleven

Veelzijdige carports laten bouwen

Een carport biedt bescherming en beschutting voor uw auto tegen weersinvloeden zoals hagel en sneeuw, maar ook tegen vogelpoep, vallende takken en bladeren. Een carport is een multifunctioneel product: bijvoorbeeld als aanvulling op de garage, of als verbinding tussen twee gebouwen waardoor u droog kunt oversteken. Door de modulaire opbouw kunt u zowel in de diepte als in de breedte doorbouwen. Door de elegante vormgeving past een carport bij vrijwel iedere bouwstijl. Daarnaast zijn de carports degelijk, duurzaam en onderhoudsarm.

Materialen en uiterlijk

Carports van Coenen bouw worden ontworpen en gemaakt van voornamelijk hout. Het is zeker ook mogelijk om dit te combineren met andere materialen zoals glas, metaal en steen. Maar de basisconstructie blijft altijd van hout. De ranke, maar zeer robuuste profielen zijn niet thermisch onderbroken, aangezien dit voor een niet afgesloten ruimte niet nodig is.

Het aantal kolommen wordt bepaald door de breedte en diepte van de carport. De kolommen zijn voorzien van dubbele schoren waardoor de carport stabieler, en de uitstraling traditioneler wordt. Het dak kan op verschillende manieren worden ingevuld, geheel naar uw wens. Wij zitten dan ook graag samen met u voordat wij een start maken aan het ontwerp om alle wensen te bespreken.

Interesse in een carport laten maken?

Heeft u interesse om een carport te laten ontwerpen en bouwen bij u thuis? Of wilt u eerst meer informatie over wat een carport allemaal met zich meebrengt en wat de eventuele mogelijkheden voor u zullen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Vrijblijvend advies & contact

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Het is voor ons steeds weer het doel om samen met u tot het meest aansprekende ontwerp en resultaat te komen

U kunt ons hiervoor benaderen via het contact formulier.

Waarom Coenen bouw?
  • Jarenlange ervaring
  • Creatief advies
  • Kwaliteit
  • Klantgericht
  • Goede service
Contactgegevens
Brochure downloaden

Vraag HIER onze brochure aan