Mooi buitenleven

Houten overkapping maken

Houten overkappingen bieden een mooi en beschut plekje in uw tuin. Daarnaast lijkt de overkapping zeer natuurlijk omdat het is gemaakt van natuurlijke materialen. Kortom, een houten overkapping laten maken is een goede manier om een lounge hoek te creëren in uw tuin.

Soorten overkappingen

Overkappingen zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt er zelf voor kiezen hoe groot de overkapping moet worden. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om de overkapping vast te maken aan uw huis. Dit geeft het effect dat de ruimte in uw huis groter wordt door naar buiten te bouwen. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om een houten overkapping geheel losstaand in de tuin neer te zetten. Of zelfs een schuur te combineren met een overkapping zodat het een geheel wordt. Coenen bouw heeft veel vrijheid in wat er gebouwd kan worden. Dit komt omdat wij alles zelf ontwerpen en maken. Dit biedt niet allen héél veel mogelijkheden, maar ook de meest unieke ontwerpen.

Overkapping laten bouwen. Welke materialen?

Coenen bouw heeft veel ervaring in de bouwwereld. Hierdoor hebben wij leren werken met veel materialen, maar onze favoriet blijft toch wel hout. Hout is een duurzaam en mooi natuurlijk materiaal dat goed te bewerken is. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat onze basisconstructie van hout wordt gemaakt. Het is natuurlijk wel mogelijk om dit te combineren met andere materialen zoals glas, metaal en steen.

Heeft u interesse om een houten overkapping te laten ontwerpen en bouwen voor uw tuin? Of zou u graag meer willen weten over de mogelijkheden die Coenen bouw te bieden heeft? Neem dan contact met ons op. 

Vrijblijvend advies & contact

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Het is voor ons steeds weer het doel om samen met u tot het meest aansprekende ontwerp en resultaat te komen

U kunt ons hiervoor benaderen via het contact formulier.

Waarom Coenen bouw?
  • Jarenlange ervaring
  • Creatief advies
  • Kwaliteit
  • Klantgericht
  • Goede service
Contactgegevens
Brochure downloaden

Vraag HIER onze brochure aan