Mooi buitenleven

Houten meubels laten maken voor binnen of buiten

Wanneer u op zoek bent naar een origineel en passend meubel, kunt u deze het best op maat laten maken. Coenen bouw biedt deze mogelijkheid. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp wordt gemaakt én dat het ontwerp wordt omgezet in een fysiek product.

Coenen bouw maakt allerlei soorten en maten meubelen: boekenkasten, tafels, slaapkamerkasten, televisiekasten, computerkasten, kindermeubelen en nog veel meer. Natuurlijk mag u meedenken aan het ontwerp zodat alles precies naar uw wens wordt gemaakt. Alles is mogelijk en wij kunnen hout ook eventueel combineren met andere materialen.

Buitenmeubels bouwen

Tuinmeubels hebben natuurlijk een andere bewerking nodig dan binnenmeubels aangezien ze mooi moeten blijven in weer en wind. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat het hout op de juiste manier wordt bewerkt. Hierdoor heeft u het langste profijt van de meubels voor in uw tuin.

Zo kunt u bij Coenen bouw mooie tuinbanken laten ontwerpen en maken. Deze worden dan geheel aangepast aan uw wensen en uw omgeving. Dit zorgt ervoor dat de tuinbank goed past binnen de huidige stijl van de tuin. Kortom met ons persoonlijke, op maat gemaakte ontwerp is alles mogelijk.

Een variatie op de tuinbank is de picknicktafel. De picknicktafel is in Nederland (net als in Engeland) een gebruiksmeubel dat niet meer is weg te denken in het dagelijks leven. Telkens uitgaande van het gebruikersgemak van de picknicktafel hebben wij ons in 10 jaar tijd volledig verdiept in het product picknicktafel. Naast de traditionele picknicktafels kunt u bij Coenen bouw ook een picknicktafel geheel op maat laten maken.

Vrijblijvend advies & contact

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Het is voor ons steeds weer het doel om samen met u tot het meest aansprekende ontwerp en resultaat te komen

U kunt ons hiervoor benaderen via het contact formulier.

Waarom Coenen bouw?
  • Jarenlange ervaring
  • Creatief advies
  • Kwaliteit
  • Klantgericht
  • Goede service
Contactgegevens
Brochure downloaden

Vraag HIER onze brochure aan