Mooi buitenleven

Glaswerk laten plaatsen

Een keuze voor het juiste type glas voor in uw houten bijgebouw, serre of ander bouwwerk, blijkt lastig te zijn. Om u een idee te geven: de keuze voor het het type glas kan in veel gevallen net zo belangrijk zijn als het hout waarvan uw bouwwerk van gemaakt is. Zo zal een luxe schuifpui met glas tot onderaan bij een luxe poolhouse met toegang tot het zwembad het meest geslaagd zijn. Daarbij wordt dit glas uiterst veilig toegepast. Of wat dacht u van een op het zuiden gerichte serre welke zonder een goede zonwerende dakbeglazing bij mooi weer allesbehalve aangenaam zal zijn.

Coenen bouw heeft vele jaren ervaring in de glasbranche & adviseert u graag over de juiste glassoorten en voorschriften m.b.t. glas. Wij hebben een zeer ruime keus in glassoorten zoals, isolatie glas, extra hoog rendementsglas, gehard glas, gelaagd glas, zonwerend glas, brandvertragend glas en zelfs verwarmend glas. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in glas-in-lood toepassingen en levering van gekleurd & decoratief glas. Dit  om echt ambachtelijk traditioneel werk met authentieke beglazing te kunnen leveren.

Laat uw nieuwe glaswerk plaatsen door de specialisten van Coenen bouw. Neem hier direct contact met ons op.

Vrijblijvend advies & contact

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Het is voor ons steeds weer het doel om samen met u tot het meest aansprekende ontwerp en resultaat te komen

U kunt ons hiervoor benaderen via het contact formulier.

Waarom Coenen bouw?
  • Jarenlange ervaring
  • Creatief advies
  • Kwaliteit
  • Klantgericht
  • Goede service
Contactgegevens
Brochure downloaden

Vraag HIER onze brochure aan