Mooi buitenleven

Tuinpaviljoen bouwen

Een tuinpaviljoen kan uw tuin echt afmaken. Tuinpaviljoenen worden ook wel theehuisjes of prieeltjes genoemd. Het werd vroeger voornamelijk gebruikt als een plek met vermaak en ontspanning, dit is ook terug te zien in de naam theehuisje. Het 'theehuisje' was vroeger een plek waar veel thee werd gedronken met bezoek. Tegenwoordig heeft het naaste vermaak en ontspanning nog veel meer andere doeleinden gekregen.

Soorten tuinpaviljoenen

Er zijn veel verschillende soorten en maten tuinpaviljoenen beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld een tuinpaviljoen zonder wanden laten maken. Dit heeft als voordeel dat u in de zomer, in de schaduw kunt zitten waarbij u toch het buitengevoel krijgt en het frisse zomerbriesje voelt.

Daarnaast kunt u kiezen voor een tuinpaviljoen met dak en muren, deuren en/of ramen. Dit kunt u dan gebruiken om in de winter spullen in op te bergen of een lekker zitje in te maken. Dit zijn nog lang niet alle soorten tuinpaviljoenen die bestaan. Coenen bouw kan namelijk bijna alles leveren afgestemd op uw wensen en behoeften. Kortom: een tuinpaviljoen is zeer veelzijdig en het kan voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt.

Tuinpaviljoen laten maken

Met Coenen bouw kunt u uw eigen tuinpaviljoen op maat laten maken. Hierbij kan u alles op uw persoonlijke wensen aanpassen. Naast het maken van het ontwerp, kunt u het hele tuinpaviljoen laten maken bij ons. Coenen bouw werkt voornamelijk met eikenhout, wat altijd te combineren is met glas, metaal en/of steen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw wensen werkelijkheid worden. 

Vrijblijvend advies & contact

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Het is voor ons steeds weer het doel om samen met u tot het meest aansprekende ontwerp en resultaat te komen

U kunt ons hiervoor benaderen via het contact formulier.

Waarom Coenen bouw?
  • Jarenlange ervaring
  • Creatief advies
  • Kwaliteit
  • Klantgericht
  • Goede service
Contactgegevens
Brochure downloaden

Vraag HIER onze brochure aan