Mooi buitenleven

Exclusieve mogelijkheden voor een tuinhuis bouwen

Wanneer u een tuinhuis wenst aan te schaffen, dan is er een eindeloos aanbod op het gebied van modellen, maten, varianten, materialen, kwaliteiten, niveau van afwerking, comfort, accessoires en uitstraling. Coenen bouw kan alles voor u op maat maken. Wij maken tuinhuizen voor alle wensen en eisen en passend bij iedere woning en tuin. Er zijn standaard uitvoeringen, luxe uitvoeringen en u heeft keuze uit een moderne stijl, een klassieke stijl of Engelse stijl.

Een tuinhuis laten bouwen door Coenen bouw

Een tuinhuis is exclusief als het anders is dan andere en opvalt tussen alle mogelijke andere tuinhuizen. Tuinhuisjes kunnen standaard, uniek of maatwerk zijn. De exclusiviteit is het beste herkenbaar in het onderscheidende karakter van het geheel van alle aspecten die het tuinhuisje betreffen. Dus naast het maatwerk dat Coenen bouw altijd doet, wordt er gebruik gemaakt van speciale materialen en nieuwe ontwikkelingen, waardoor een geheel individuele stijl ontstaat, mits dit uw wens is.

Kiezen voor een soort tuinhuis

Een tuinhuis bepaalt mede de sfeer die uw tuin uitstraalt. Daarom is het ook het mooiste als u kiest voor een tuinhuis dat qua stijl past bij uw woning en tuininrichting. Een modern tuinhuis is op zich al een mooi object, maar wanneer u een strakke en minimalistische tuin heeft, dan komt het geheel nog beter tot zijn recht.

Materiaal voor een tuinhuis

Door gebruik te maken van hout als bouwmateriaal, zorgt u er tevens voor dat een modern tuinhuis toch een natuurlijk karakter heeft en voldoende aansluiting vindt bij het groen in de tuin. Coenen bouw maakt daarom ook vaak gebruik van hout en dan met name eikenhout. Dit hout is altijd nog te combineren met andere materialen wanneer u dit tot uw wensen behoort. 

Heeft u interesse in een op maat gemaakt tuinhuis in uw tuin? Neem dan contact met ons op. 

Vrijblijvend advies & contact

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Het is voor ons steeds weer het doel om samen met u tot het meest aansprekende ontwerp en resultaat te komen

U kunt ons hiervoor benaderen via het contact formulier.

Waarom Coenen bouw?
  • Jarenlange ervaring
  • Creatief advies
  • Kwaliteit
  • Klantgericht
  • Goede service
Contactgegevens
Brochure downloaden

Vraag HIER onze brochure aan