Mooi buitenleven

Een schuur bouwen voor in uw tuin

Een schuur kan dé oplossing zijn voor uw problemen in uw tuin. Het kan namelijk voorkomen dat er fietsen of tuinmeubelen het hele jaar buiten staan. Een schuur is hiervoor de perfecte oplossing. U kunt hier namelijk onwijs veel spullen in opbergen waardoor het goed wordt beschermd tegen diverse weersomstandigheden.

Ontwerp en materialen

Er zijn veel verschillende manieren waarop tuinschuren of gewone schuren kunnen worden gebouwd. Coenen bouw werkt voornamelijk met houtproducten. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van eikenhout omdat dit met de juiste behandeling erg duurzaam is en lang mee gaat. Bij Coenen bouw is het natuurlijk wel mogelijk dat het eikenhout wordt gecombineerd met andere materialen geheel naar uw keuze. 

Wij streven ernaar om een zo uniek mogelijk ontwerp en product te leveren dat geheel voldoet aan uw persoonlijke wensen. Coenen bouw is al jaren thuis in de bouwwereld en heeft hierdoor veel ervaring opgedaan. Door deze ervaring hebben wij de kennis om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren over alle aspecten die komen kijken bij het bouwen van een tuinschuur of een gewone schuur.

Werkwijze schuur bouwen

Coenen bouw hanteert altijd dezelfde werkwijze. Eerst wordt er een gesprek gehouden waarin alle wensen en behoeften van de klant uitgebreid worden besproken. Hierna wordt er een ontwerp gemaakt die vervolgens door u goed- of afgekeurd wordt. Wanneer u niet meteen tevreden bent, werken we net zo lang door totdat het ontwerp echt aansluit bij de wensen en behoeften van u. Wanneer het ontwerp wordt goedgekeurd kan er worden begonnen aan de bouw van de schuut. 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Wij bespreken graag de mogelijkheden en maken een passend ontwerp. Daarbij kijken we naar de uitraling en het doel van de schuur. Contact kunt u opnemen via de contactpagina.

Vrijblijvend advies & contact

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Het is voor ons steeds weer het doel om samen met u tot het meest aansprekende ontwerp en resultaat te komen

U kunt ons hiervoor benaderen via het contact formulier.

Waarom Coenen bouw?
  • Jarenlange ervaring
  • Creatief advies
  • Kwaliteit
  • Klantgericht
  • Goede service
Contactgegevens
Brochure downloaden

Vraag HIER onze brochure aan