Mooi buitenleven

Een luxueus gastenverblijf bouwen?

Een gasten verblijf is een ruimte waar u een of meerdere gasten kunt laten verblijven, volledig afhangend van de grootte van het verblijf. Een groot voordeel van een gastenverblijf is dat uw gasten niet in uw privéomgeving komen en dat zij zich ook terug kunnen trekken in hun eigen ruimte. Wanneer u het gastenverblijf zelf niet nodig heeft is er altijd nog de mogelijkheid om deze te verhuren voor wat extra inkomsten. Daarnaast stijgt de waarde voor uw huis drastisch. Dit kan er voordelig uitpakken wanneer u uw huis een keer wilt verkopen.

Materialen en werkwijze

Coenen bouw is gespecialiseerd in het bouwen van houten werken waaronder gastenverblijven. Wij werken voornamelijk met hout omdat dit een duurzaam product is. Onze basis is dan ook altijd hout maar dit kan absoluut worden gecombineerd met andere materialen als dit uw wens is. U kunt bij ons een eigen unieke ontwerp laten maken en deze vervolgens door ons laten bouwen in uw tuin. 

Laat een gastenverbijf bouwen door Coenen Bouw

Coenen bouw gaat altijd hetzelfde te werk. Eerst hebben wij graag een persoonlijk gesprek met u zodat wij precies te weten komen wat u graag als eindresultaat wilt zien. Met deze wensen in gedachten wordt er een ontwerp gemaakt. Dit ontwerp wordt realiteit wanneer het is goedgekeurd door u. Zo proberen wij samen met u tot het beste resultaat te komen.  

Heeft u interesse in een gastenverblijf in uw tuin? Of wilt u weten wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van een gastenverblijf? Dan kunt u contact met ons opnemen. 

Vrijblijvend advies & contact

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Het is voor ons steeds weer het doel om samen met u tot het meest aansprekende ontwerp en resultaat te komen

U kunt ons hiervoor benaderen via het contact formulier.

Waarom Coenen bouw?
  • Jarenlange ervaring
  • Creatief advies
  • Kwaliteit
  • Klantgericht
  • Goede service
Contactgegevens
Brochure downloaden

Vraag HIER onze brochure aan