Mooi buitenleven

Op maat gemaakte garage laten maken

Garages zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Dit is geheel afhankelijk van uw wens. Wilt u er één auto of misschien wel twee auto's in kwijt? Of wilt u de garage helemaal niet gebruiken om auto's in te zetten, maar als een hobby- of opslagruimte? Alles is mogelijk bij Coenen Bouw.

Houtbouw garages

Coenen bouw maakt houten garages geheel aangepast op uw wensen. Samen met u komen wij dan tot een zo passend mogelijk eindresultaat. We beginnen bij het maken van het ontwerp waar u natuurlijk veel inspraak in heeft. Nadat het ontwerp bouwkundig én door u is goedgekeurd, beginnen onze vakmannen met bouwen. Alles wordt door ons op maat voor u gemaakt en in elkaar gezet. 

Wij bouwen voornamelijk met hout en dan specifiek met eikenhout. Coenen bouw gebruikt dit product omdat het duurzaam is, tenminste als het juist bewerkt is. Uiteraards is dit bij ons het geval! Bij ons is er de mogelijkheid om het warme hout te combineren met andere materialen zoals metaal, steen en glas. Daarbij proberen wij er altijd voor te zorgen dat het ontwerp goed opgaat in de stijl van uw huis en tuin. Dit wil zeker niet zeggen dat wij er geen bijzonder ontwerp voor kunnen maken, want wij leveren alleen maar uniek houtbouw garage.

Garage laten bouwen?

Wij maken voornamelijk garages voor particulieren, maar ook aannemers kunnen bij ons terecht voor een geschikte garage voor de klant. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Dan kunt u direct en vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Vrijblijvend advies & contact

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Het is voor ons steeds weer het doel om samen met u tot het meest aansprekende ontwerp en resultaat te komen

U kunt ons hiervoor benaderen via het contact formulier.

Waarom Coenen bouw?
  • Jarenlange ervaring
  • Creatief advies
  • Kwaliteit
  • Klantgericht
  • Goede service
Contactgegevens
Brochure downloaden

Vraag HIER onze brochure aan