Mooi buitenleven

Dierenverblijven op maat bouwen

In slechte weersomstandigheden wilt u uw dieren natuurlijk een warm onderdak bieden. Sommige dieren zijn helaas alleen te groot om in huis te nemen. Hiervoor heeft Coenen bouw de perfecte oplossing. Wij maken namelijk unieke dierenverblijven die geheel afgestemd zijn op u en uw dier(en).

Soorten dierenverblijven

Bij dierenverblijven kan er een onderscheid gemaakt worden tussen echte verblijven en schuilstallen. Het verschil tussen deze twee verblijven is dat er bij de echte verblijven een binnenruimte is waar de dieren echt de binnenwarmte hebben. Een schuilstal is in principe een verblijf waarvan er een kant geheel open is. Een schuilstal is dus niet helemaal zon- water- en winddicht. Aan beide verblijven zitten zijn eigen voor en nadelen. Schuilstallen zijn in principe genoeg voor de meeste dieren om te overleven. Maar wanneer dieren bijvoorbeeld kwetsbaar zijn, is het altijd handig om ze in een verblijf te doen zodat ze extra beschermd zijn van alle externe omstandigheden.

Materiaalgebruik

Welk soort dierenverblijf u wilt maken is geheel aan u, wij kunnen de echte verblijven maar ook de schuilstallen bouwen als dat uw wens is. Coenen bouw werkt voornamelijk met eikenhout omdat dit een mooi bewerkbaar en natuurlijk product is. Het is immers niet zo dat het hele dierenverblijf van hout wordt, wij kunnen dit product namelijk ook combineren met steen, glas en verschillende soorten metalen.

Heeft u interesse om een prachtig dierenverblijf te laten ontwerpen en bouwen? Of wilt u een luxe paardenstal bouwen?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij ervoor kunnen zorgen dat wij dit kunnen realiseren voor u.

Vrijblijvend advies & contact

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Het is voor ons steeds weer het doel om samen met u tot het meest aansprekende ontwerp en resultaat te komen

U kunt ons hiervoor benaderen via het contact formulier.

Waarom Coenen bouw?
  • Jarenlange ervaring
  • Creatief advies
  • Kwaliteit
  • Klantgericht
  • Goede service
Contactgegevens
Brochure downloaden

Vraag HIER onze brochure aan