Mooi buitenleven

Een gezellig buitenverblijf bouwen?

Een buitenverblijf is een ideale manier om uw zomer langer te maken. Door een buitenverblijf kunt u eerder in de lente al buiten zitten en kunt u misschien zelfs nog tot in de herfst genieten van uw tuin. U kunt er voor kiezen om een open of een gesloten buitenverblijf te laten bouwen. Dit ligt geheel aan wat u mooi in de tuin vind staan en wat u graag wilt.

Functionaliteiten

Wanneer u kiest voor een buitenverblijf met een open deel, kan het handig zijn om deze te laten verwarmen door terrasverwarmers. Zo kunt u heerlijk lang genieten van het uitzicht op uw tuin. Wanneer u toch liever een geheel gesloten buitenverblijf heeft, kunt u hier het gehele jaar gebruik van maken. Misschien heeft u een hobby die eigenlijk niet meer in het huis past. Dan is een buitenverblijf hier de perfecte oplossing voor. Ook wanneer u uw eigen bedrijf of kantoor aan huis heeft, kan een buitenverblijf een goed passende hiervoor zijn. Zodat u alle rust heeft om uw werk te doen zonder dat u wordt gestoord door anderen in de buurt.

Buitenverblijf op maat laten maken

Coenen bouw kan speciaal voor u een ontwerp maken voor een buitenverblijf. Vervolgens kunt u dit ontwerp werkelijkheid laten worden door het door ons te laten bouwen. Coenen bouw heeft door de jaren die wij actief zijn in de bouwwereld, een ruime ervaring opgedaan. Dit heeft ons geleerd om te bouwen met veel verschillende materialen. Het materiaal dat wij het meest gebruiken is hout en dan met name eikenhout. Maar natuurlijk kan dit hout altijd worden gecombineerd met andere materialen.  

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over onze buitenverblijven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend advies & contact

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Het is voor ons steeds weer het doel om samen met u tot het meest aansprekende ontwerp en resultaat te komen

U kunt ons hiervoor benaderen via het contact formulier.

Waarom Coenen bouw?
  • Jarenlange ervaring
  • Creatief advies
  • Kwaliteit
  • Klantgericht
  • Goede service
Contactgegevens
Brochure downloaden

Vraag HIER onze brochure aan