Mooi buitenleven

Houten blokhut laten maken?

Veel blokhutten hebben een fraaie uitstraling en zijn vaak passend bij de stijl van de tuin of woning. Een blokhut kan van meerdere materialen vervaardigd zijn, zoals kunststof, metaal en hout. Maar de meeste (traditionele) blokhutten zijn echter van hout gemaakt.

Keuze voor een blokhut van hout

Hout wordt meestal als basismateriaal voor een blokhut gebruikt. Aangezien dit materiaal het meest traditionele en authentieke bouwmateriaal voor een blokhut is, kiezen velen voor de uitraling van hout. Hout heeft een natuurlijke en warme uitstraling en past daarmee prima bij en in de tuin. Daarnaast is hout uitermate geschikt om te bewerken en kan men er op een redelijk eenvoudige manier mee bouwen; dit geldt voor zowel de zelfbouwer als de leverancier. Daarnaast zijn er  vele soorten, kwaliteiten en kleuren en kan het hout ook worden  voorzien van een kleur naar wens.

Op maat gemaakte houten blokhutten

Coenen bouw kan dit soort blokhutten leveren met een zeer goede kwaliteit. Wij zijn een bouwbedrijf die al veel ervaring op heeft gedaan in de bouwwereld. Dit neemt met zich mee dat wij weten waar op gelet moet worden en zo kunnen de juiste adviezen kunnen geven. Daarnaast maken wij samen met u een bijpassend ontwerp die geheel is afgestemd op uw wensen. Onze basisconstructie is altijd van hout maar het is zeker mogelijk om dit te combineren met andere materialen zoals metaal, steen en glas. 

Heeft u interesse in een houten blokhut? Dan kunt u contact opnemen om te zien wat de mogelijkheden voor u zijn. 

Vrijblijvend advies & contact

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Het is voor ons steeds weer het doel om samen met u tot het meest aansprekende ontwerp en resultaat te komen

U kunt ons hiervoor benaderen via het contact formulier.

Waarom Coenen bouw?
  • Jarenlange ervaring
  • Creatief advies
  • Kwaliteit
  • Klantgericht
  • Goede service
Contactgegevens
Brochure downloaden

Vraag HIER onze brochure aan