Mooi buitenleven

Bijgebouw bouwen in uw tuin?

Bijgebouwen zijn er in alle soorten en maten. Een bijgebouw is een gebouw op uw perceel die vast kan zitten aan het huis, maar ook losstaand kan zijn. Officieel kunt u het een bijgebouw noemen als de deur hiervan alleen te bereiken is door naar buiten te lopen. Wanneer u door middel van een deur of opening in het huis naar het gebouw kunt, is het een aanbouw.

Coenen bouw kan voor u een persoonlijk ontwerp maken zodat het bijgebouw in uw tuin mixt met de omgeving en past bij uw huis. Dit kan in een moderne of klassieke stijl, geheel afhankelijk van uw wensen. U zegt het, wij maken het! Kijk voor inspiratie in ons lookbook.

Materiaalsoorten bijgebouw

Wij werken met verschillende houtsoorten, maar vooral eikenhout wordt vaak gebruikt met de bouw van een bijgebouw. Hout is en blijft het hoofdbestanddeel van hout. Natuurlijk kunt u dit materiaal eventueel combineren met glas, metaal en steen voor een speciaal effect. Dit zijn allemaal duurzame materiaalsoorten die zo bewerkt zijn dat ze een extra lange levensduur hebben zodat u lang kan genieten van uw bijgebouw.
 

Op maat laten bouwen

Bent u benieuwd wat de opties voor een bijgebouw bij uw in de tuin zijn? Wij kunnen samen met u een persoonlijk ontwerp maken die wij vervolgens zelf maken en bouwen. Het is dus altijd een uniek ontwerp die u kan laten maken. Het maakt niet uit welk budget u heeft, want wij leveren een schitterende oplossing voor bijna elk budget. Bij Coenen Bouw werken we met oog op detail en dit helpt mee om uw bijgebouw zo perfect mogelijk te laten bouwen. 

 

Heeft u interesse in advies over het laten bouwen van een uniek bijgebouw? Wij geven u graag de juiste informatie en een creatief advies. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 084 873 1129 of via info@coenenbouw.nl.

Vrijblijvend advies & contact

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Het is voor ons steeds weer het doel om samen met u tot het meest aansprekende ontwerp en resultaat te komen

U kunt ons hiervoor benaderen via het contact formulier.

Waarom Coenen bouw?
  • Jarenlange ervaring
  • Creatief advies
  • Kwaliteit
  • Klantgericht
  • Goede service
Contactgegevens
Brochure downloaden

Vraag HIER onze brochure aan